***

моє занадто тепер поперек горла.
тепер стріляє спалахом в зірки...
мовчи,мовчи,мовчи
нехай доносить запах нашу сутність,
слова неначе піддані для зла,
і відьмам теж потрібна своя книга.
у нас їх злива,
ми тонемо у танцях із заклять.
і ноги їх шептати без устану
не перестануть.

зірки болять у нас.......


Рецензии