йди

проколоті кульки падають лише додолу...
і не важливо, скільки гелію у них ще є.
і, наче кулька з пробитим лоном,
все поблідніє, все протече.

розбитим вазам немає місця в домі,
так як немає щастя з чужих речей.
і вслід лиш: ''ей,
йди з громом,
йди з зливами чи іншим, що болить''.
ти тут розломом,
там, де більше ніхто не спить.

перекопати сади Адама,
знайти гнилих і отруйних бджіл,
знайти все те, що всі наче й знали,
але прийняти не захотів,
знайти пекуче і дещо терпке,
що зводить з розуму лиш дурних.

''ти тут?'' - відверто.
мені б діждатись осені і відлиг,
зібрати з снігу небесну сіль,
перечитати старі слова,
із пальців вивести слід ''не треба''.

десь тут
давно не там


Рецензии