персональний хаос

буду хазяйнувати над хаосом...
кому ще з біса потрібен спокій?
кроки,кроки,
непотрібні слова,зауваження,
знову кроки.
досить
в моїх руках гниле манго,
Аляска розтанула.
...знав би хто,
що сьогодні руйнуємо храми,
храми просякнуті хмарами
марять
просять повернутися, просять шани.
пофарбую їх в чорний,
прозорий місцями -
вважай неповторний.

ти розчиняєшся....
на тебе не буде ставок.


Рецензии