***

і щоб все стало ще гірше -
давай, невинні чекають твоїх думок,
просять, деколи моляться неявній стихії..
неправдиві боги завжди бажають відданих,
таких, що долонями гріють скло,
а шибки від їх подиху коляться.
і всі вірні нестримній аверсії,
їм напишеш своє томне ''омм'',
а вони тобі далі: ''милий мій''.


Рецензии