***

безумство...
це було прекрасним,
неначе горіли водночас мільйони людей,
невчасно,
ми щойно допили останній портвейн.
і наша планета лиш пекло для інших світів,
і сірі кити не існують без проміжків часу,
лиш тіні від стін,
та й ті після тебе отримують п'яну відразу.


Рецензии