***

архітектор ламає себе знову,
перебирає залишки волосся.
ні,не вдалося,
креслення в вогонь, розтоптати залишки просторів.
він невдаха, що леліє хибні спроби...
проганяє висохші ідеї,
циркулює з кратністю в мільйони.
ось вона, його зелена фея..
це вона тримає поволоку,
закрива зелені очі димом.
хто ж такий жорстокий?
далі вже несила...

хто живе в мені,хто торкає нігтями основи?
архітектор, що не має місця в часі,
чи не так - його нестерпна маса..

він ламає мене знову.


Рецензии