***

це всередині..
і коріння пустило, зробивши їх венами,
воно триматиметься до останнього,
доки ти не в попіл або під тонну грунту.

день новий...
знаєш, так багато всього незнаного,
стільки вітру в пустій квартирі.
і ця квартира замість моєї голови -
бруд лиш.

тримати на плечах залишки запаху..
і ні, давно не свого,
давно не зрадливого,
годі, годі вже.
все крахом
все тане кригами
в старих порожніх книгах.


Рецензии