Ходайнын догалары

Моселманнар изге жаннар
Аллах шулай яраткан,
Куп сурэлэр язып биргэн,
Дореслекне яраткан.

Соембикэ манарасын
Фатиха сурэлэре,
Алар бар да халкыбызда,
Тигезлек догалары.

Халкыбызнын билгелэре,
Кул Шэриф мэчетлэре,
Мухаммад моселманнары
Аллахыбызнын жаннары.


Рахимян Шархемуллин.
13.05.2017г.


Рецензии