Путана-2

Звідки ростуть ноги
В видної панянки,
Поміж перехожих -
Вона наче лялька.

Дихають їй в пупа -
Ділові мужчини,
Як мотузки, плутаються -
Ноги без причини.

Заплітають литки
Дівчини - косички,
Всіх беруть завидки -
Красу не позичиш.

Мужчини готові
Мучитись до ночі,
Щоб розплутать ноги -
Чимало охочих.

Та красуня знає
Підказує карма,
Що ніц не буває -
Зроблене задарма.

Як нескромні ляшки
Хтось таки розпута,
По сідницях лязне -
Гарячковим кнутом.


Рецензии