Не звертай

Не звертай на пусте...
Все життя - то є спомин.
Від колиски до риски між прірвою дат...
Кожен подих благає про значення коми...
Кожна знахідка - доказ теорії втрат.
Не звертай на пусте...
Той, що знає, не винен.
Білий колір початку мінятиме суть
очманілої рими, що вдосвіта лине
у приємному шепоті Бога:
- Забудь...
Не звертай на пусте...
Ти - це світ відображень,
що сніги навесні повертають назад...
Ну а я...
Хтось про мене, напевно, розкаже...
У віршах про жирафа і озеро Чад...
Не звертай на пусте...
Доторкнися руками
до гарячого серця, що б'ється за мить,
у яку народилось кохання між нами,
і яке так нечутно для того болить..
Не звертай на пусте...
Всі незроблені кроки
рахувати не варто в уявній пітьмі,
щоб не мати із світом дурноі мороки
на стежках, де ми завжди з тобою самі...


Рецензии