Я люблю тебе, Мамо

Я люблю тебе,Мамо,
За очі зелені твої чарівні.
Я люблю тебе,Мамо,за ті щасливії дні,
що ти подарила мені.
За щирість твою й доброту,
За ласку й усмішку оцю,
За руки,що гріють,дарують тепло,
І серце ,що любить мене.
Я люблю тебе,Мамо,за все.
Що завгодно відала би я за здоров'я і щастя твоє.


Рецензии