Вiн i Вона!

Дві різні долі, різнії міста,
Зустрілись, мабуть, неспроста.
Захопливо так спілкувались у мережі,
Забувши не лише про час, про рамки і дозволеного межі.

А згодом, балачки по телефону,
Довірились, немов ніколи ще до цього і нікому.
Перше побачення: тремтіння, хвилювання,
Солодкий запах мандарин - звабливе поєднання!

Сповна поглинули їх ночі,
Прогулянки по місту, споглядання очі в очі.
В очікуванні потягу, на вокзалі,
Чого ж чекати їм від долі далі!?(с)


Рецензии
як чого?
якщо у обоїх є серьйозні намири,то хай плетуть гніздечко і створюють сімейний очаг...
якщо це тим часово,ну,тодіпобалакали, поцьомкалися, та розбіглися по своїм оселям...

Игорь Пуха 2   19.05.2017 16:59     Заявить о нарушении