Смак кохання!

Нехай ввесь світ ще зачекає,
Доки в обіймах своїх Ти мене тримаєш.
Ці ніжні дотики, тихі зітхання,
П'янкий і бажаний смак у кохання.

Нестримні і солодкі поцілунки,
Від них невидимі на тілі залишаються малюнки....
Ніяк не описати відчуття,
Які ведуть до забуття....!(с)


Рецензии