Це була всього лиш гра!

З очей зрадливо покотилася сльоза,
У грудях біль і дихати так важко...
Настав той час, коли залишилась одна,
Нарешті зняв свою Ти маску!

Для Тебе це була всього лиш гра,
Де кожен новий хід був за Тобою,
Наївно виглядала я Тебе з вікна,
Зі смутком в серці, а в душі з журбою...

А Ти гуляв, радів і розважався,
В гучній компанії проводив ввесь свій час,
Ти все ще вірив й щиро сподівався, -
Ніщо не зможе розлучити нас.

Та випадок, то долі подарунок,
Він розставляє крапки по місцях,
Лиш залишає в пам'яті малюнок,
І біль, яку не приховаєш, у очах!

Цій грі кінець! Всі козирі в моїх руках.
Просив реванш, та двічі я не граю,
Тепер в Твоїх очах помітно страх,
Бо попрощався ти з юнацькою любов'ю!(с)


Рецензии