Наплив емоцiй!

Міцна, гірка і чорна кава,
І Твоя посмішка лукава,
Яскраві вогники в очах,
Вдаю, що відчуваю страх.

Вже не одну годину поруч,
Ти справа, я за звичкою - ліворуч.
Осінній вечір, затишна кав'ярня,
Дотик руки, у відповідь легке тремтіння...

Уважно слухаю Тебе,
Цей голос! Він зачарував мене.
Так тихо долинають романтичні звуки jazzУ,
В думках полинули в минуле ми одразу.

Приємне збудження, незвичне хвилювання.
Наплив емоці... Безумовно - це кохання!
Довкола метушня, за звичкою все поспішають люди,
А нам спокійно і комфортно вдвох, нехай так далі буде! (с)


Рецензии