Ностальгiя

А за вікном нестримно ллє безжальний дощ,
Сиджу, сумую, згадую про Тебе...
Так важко викинути з голови минулого скріншот,
І спогади безжально повертають все до Тебе!

Давно кінець, вже перегорнуто сторінку,
Так акуратно пишу прозу сьогодення,
Аби не повторити минулого помилку,
Черпаю у теперішньому я натхнення.

Стараюсь посміхатись, в душі ховаю біль,
Я вперто йду вперед, бо маю в житті ціль!
І поки в грудях серденько шалено б'ється,
Сила, щоб пережити труднощі життя, в мені завжди знайдеться!(с)


Рецензии