Iлюзiя

Ми познайомились в онлайні,
Реалії життя - безжальні!
Так хочу я Тебе торкатись,
Та не наважусь про це зізнатись.
Сучасний світ - одвічна павутина,
В якій заплуталась вже не одна людина.
Життя online тепер у моді,
В будь-яку пору року і при будь-якій погоді.
Таке "життя" стає нестерпним існуванням,
З думками та ілюзією про кохання! (с)


Рецензии