Спалах яскравих почуттiв!

Між нами іскра пролетіла,
І сталося, як я хотіла,
Ти саме той, кого чекала,
Ночами в мріях малювала,
Поруч з Тобою, я наче в казці,
Тону у ніжності і ласці,
Ти - це від долі подарунок,
В Тобі знайшла я порятунок!
Щиро бажаю кожному це пережити,
Навчитись вірно, віддано любити,
Люди, не бійтеся кохання дарувати,
Хай кожен відчуває, яке це задоволення - кохати!(с)


Рецензии