Замiсть тисячi слiв

Я так люблю з Тобою помовчати,
І не тому, що нам бракує слів,
Навіщо зайве один одному казати,
Якщо щасливою мене зробити Ти зумів?!
Ти дав все те, чого в житті мені так бракувало,
Так тепло, любо стало на душі,
Із вдячністю про Тебе я згадаю,
У кожному, написаному мною вірші!(с


Рецензии