Слiд у серцi

Ти посміхнися мені щиро,
І я побачу блиск в очах,
Тобі ж відомо, я ж безсила,
Удвох нам легше побороти страх!
Твій незабутній, добрий погляд,
Він здатен розтопити лід,
А я радію, що твій образ,
Навік залишив в серці слід! (с)


Рецензии