Омрiяна реальнiсть

Так ніби грім серед ясного неба,
Ввірвався Ти в моє життя!
Нікого більш мені не треба,
Я хочу лиш з Тобою майбуття!
Мене чарують Твої рухи,
Милуюся Тобою я сповна!
Буває сумно у часи розлуки,
Бракує так Твого тепла...!
Усе найкраще відбувається спонтанно,
У цьому жодних сумнівів нема,
Тому й з'явився Ти так неповторно:
Зайшовши в гості, залишився до кінця життя...!(с)


Рецензии