Не я!

З Тобою бачились востаннє,
Кінець історії "кохання".
Ти обіцяв мене забути,
Нам не судилось разом бути!
Востаннє Ти мене торкався.
Навіщо в почуттях своїх зізнався?!
Ніяк не бути мені тою,
Хто огорне Тебе любов'ю.
Не я з Тобою поруч засинаю,
Не я на вушко тихо скажу, що кохаю.
Не я народжу Тобі сина/дочку,
І не мене чекатимеш Ти у гайочку!
Доля дарує і побачення, й прощання,
То була перша наша ніч й остання!(с)


Рецензии