Game over!

Lost Angel :: Game over!
Game over!
У інстаграмі Ти на профіль мій follower.
Досить вже! Закінчилася power,
Більше не мій Ти lover!
Ми познайомилися біля clock tower,
Тримав в руках своїх Ти flower.
Хвалився, що придбав новенький Hummer,
А з неба так нестримно лився shower! (c)


Рецензии