Байдужiсть

Байдужість - проб'є безжально душу рикошетом,
І ні для кого не буде уже секретом,
Все те, що довелося пережити,
Всі почуття не зможеш в собі приглушити!
Як бумеранг - з часом повертається,
І спогад, мов лавина, назовні виривається.
Ввесь бруд лише під час дощу змивається,
Коли ж засяє сонце, пилюкою ввись здіймається
Безслідно у житті нічого не минає,
Кожна істота щось по собі залишає,
Спершу сповна Тебе собою наповняє,
Опісля, нещадно і з презирством душу розриває! (с)


Рецензии