Ти

Історію Тобі я хочу розказати,
Про те, що очі Твої бачу (в той час, коли лягаю спати).
Я чітко чую ті слова,
Які в пориві пристрасті (так ніжно) передають Твої уста.
Я відчуваю несміливий дотик,
Який все тіло обпікає (немов у вену ввів наркотик....).
Залежність цю ніяк не можу подолати,
Ти - це захворювання (ліки від якого ще не вдалося відшукати)...! (с)


Рецензии