Вчителям

ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ ЧУДОВЕ СВЯТО,
УКЛІН І ШАНА ВСІМ ВИКЛАДАЧАМ.
ВИ НАМ ПРОБАЧТЕ ВСІ ПРОВИНИ НАШІ
І ТЕ, ЩО СЛУХАЄМ НЕДУЖЕ ВАС.
ВИ НАМ ЯК РІДНІ ТАТО Й МАМА,
ЩО ЗМАЛЕЧКУ У СВІТ ВЕДУТЬ,
ЩО МАЮТЬ РУКИ НІЖНІ І ПЕСТЛИВІ,
ЩО ВІДКРИВАЮТЬ ДВЕРІ У НОВЕ ЖИТТЯ.
ВИ НАМ ДОРОЖЧІ ЗА ЗІНИЦЮ ОКА.
І ВАС МИ ПАМЯТАТИ БУДЕМ ДО КІНЦЯ,
ТІ ХМУРІ, АЛЕ ДОБРІ ОЧІ,
ТУ УСМІШКУ, ЩО ЗАВЖДИ НА УРОЦІ
НАМ ПОМАГАЛА ПОДОЛАТИ СТРАХ.
ЗА ЦЕ МИ ВАС СЬОГОДНІ ПРИВІТАЄМ
ВІД СЕРЦЯ ЩИРОГО,
ВІД ЩИРОЇ ДУШІ.
ЗА ЦЕ МИ ВАМ СЬОГОДНІ ПОБАЖАЄМ
ЗДОРОВЯ СТІЛЬКИ, ЯК У МОРІ Є ВОДИ
І ЩАСТЯ СТІЛЬКИ, СКІЛЬКИ Є ПТАШОК,
І ВІРИ В ТЕ, ЩО СВІТ НАШ БУДЕ КРАЩИМ
БО МИ ІДЕМ ДО НЬОГО З ПІД ВАШОЇ РУКИ.


Рецензии