Украинский Гарик 342

Український Ґарик 342

За мотивами І. Губермана

Завжди єврей помітний в кабінеті,
єврея чути від порогу хати,
євреїв дуже мало на планеті,
та кожного єврея — забагато.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии