До коханого

У чеканні міняються очі,
Тих людей, хто не ти.
А у тебе очі пророчі,
А у тебе чисті думки.
У мереживо вбранні повіки,
А за ними безмежжя світів.
Я душею з тобою навіки.
Аби ж ти цього захотів…
(С) С. Мішина


Рецензии