16. 05. 17

Де я була у час шаленого потопу?
На щось чекала десь у сутінках надії.
І тількі твої недосяжні вії
Залишаться у сутінках земних.

Мені не вистачало одного лиш кроку
До тебе. Дякувати Богу,
Що не завершила я цей безцільний шлях.

Забути б все: сумління, порожнечу,
Дотик,
Останню серпня ніч і тебе,
Як стояв навпроти,
І тe, як впало небо, ніби хати дах.

16/05/17
ankaOZ©


Рецензии