Путана-5

Я люблю лише Михася,
А про інших - мрію,
Стьопу, Ваню, Сержа, Васю,
Милого Андрія.

Я люблю лише одного -
А про інших думка,
Хіба серцю заборониш
Швидше в грудях стукать.

На плакатах та афішах -
Всі мої кохані -
Люблю Мішу офіційно
Інших в віртуалі.

І якби моя реальність
Була ще й законна,
Я б усі свої кохання
В загсі узаконила.

Посилаю поцілунки
Чисті й ефемерні,
І страждаю від розлуки -
В скромному борделі.


Рецензии