Стриптиз

Сухого листу шелест тішив слух...
Й летіло долу горобин намисто...
Втомилося від спеки та задух -
Під джаз знімає з себе одяг місто...
Замість свічок запалить ліхтарі,
Серпанком сутінковим вкриє небо
(бо що то за романтика, коли
ховатись від очей було би треба?..)
І легко затанцює опівніч,
Скидаючи одна за одною вуалі -
Стриптиз, здавалося б, така вульгарна річ!
А в осені виходить ідеально!


Рецензии