Р дна ненько-укра но

Рідна ненько-Україно,
Ти важкий проходиш шлях...
У крові вже по коліна,
Кров стікає по стежках.

Рідна ненько-Україно,
Ти для мене дорога.
Ти не станеш на коліна
Перед нашого врага.

Рідна ненько-Україно,
За тя Господу молюсь.
Ти для нас вовік безцінна.
Низько я Тобі вклонюсь.

Рідна ненько-Україно,
Ти свята наша земля.
То за тебе рід наш гине,
Ворог у народ стріля.

Рідна ненько-Україно,
На ногах своїх стоїш…
Зараз землю рвуть нам міни,
Та пройде по ній леміш.

Рідна ненько-Україно,
Розцвітеш, як квітка знов.
Скоро враг тебе покине
Й перестане литись кров.

11. 05. 2017.


Рецензии