Материалы к словарю рифм и рифмоидов - радуга

РАДУГА
Ладога
ягода
ягоду
Град? - Ага.
Наград? - Ага.
эстраду, гад
обрадуй-ка, порадуй-ка
поратуй-ка
Радека
падуба
Ягорба
Ягорбу
Гамбурга
Ямбурга
брагу б, да (?), драгу б, да (?)
в Прагу б, да (?)
корягу б, да (?)
Никарагуа
надолба
надолбу
каторга
каторгу
гаду бы
аллигатор, да (?), ирригатор, да (?), пеленгатор, да (?)
секатор, да (?), аппликатор, да (?)
сепаратор, да (?), оператор, да (?), респиратор, да (?), ресторатор, да (?), прокуратор, да (?)
театр, да (?)
патока
патоку
пагуба
раунда, андеграунда
а, дурак (!)
Аду рак
ракурса
гаур, да (?)
Гаур, да (?)
траур, да (?)
драга бы
драгу бы
драка бы
драку бы
Кадара
Кадару
Катара
Катару
надо бы
лабуха

16 мая 2017 г.


Рецензии