За руки Тебе я взяти бажаю

За руки Тебе я взяти бажаю
Поглянути в очі Твої
Так ніжно Тебе обійняти
Загорнувши в обiйми свої...

Бажаю я в Душу Твою зазирнути
Відчути бажання Твої
Але більш за все я жадаю
Бути з Тобою завжди...

© С.Островский


Рецензии