Путана-4

Я заплуталась, хто в мене
Новий, хто колишній,
Я усіх люблю й дилеми -
Не роблю - облиште.

Бо як можна не любити,
Тих, хто держить серце,
Ланцюжками золотими
Та срібними перснями.

Бо як можна не любити
Всіх, хто крає серце -
Діамантами і хрипом
Між ребер шкребеться.

Я заплуталась й не знаю,
Все ж - кого сильніше
Я люблю, та вибираю
Того, в кого більший

Важіль впливу -
Хто натисне на моє сердечко -
Й накінець мене щасливою
Зробить - як овечку.


Рецензии