Прыв танн, як першыя прызнак болю

Прывітанні, як першыя прызнакі болю,
Дыягназ дарэмны, як грошы ў труне.
Рамантыкі клічуць ўсё гэта любоўю,
І шэпчуць на вуха “хэллоў”, “намастэ”.
Але ж гэта вельмі благенькі сцэнар,
Аповесць занадта дурных графаманаў.
І простыя словы, што “мне очень жаль” – 
Звычайны фінал для бульварных раманаў.


Рецензии