У кого спитати

У кого спитати про сенс існування,
Про те, нащо люди війну розвели?..

Про спогади кволі, уламки надії,
Про тихі слова і гасла гучні?

Навіщо ми - хворі - від ліків ховаємось,
Навіщо ми душі свої продали?

Кому з нас - оббреханих - вдача всміхається,
Кому з нас - наївних - в житті пощастить?

У кого спитати про сенс існування?
Кому з нас тепер за гріхи (й чим) платить?..
16.02.2017


Рецензии