Хакеры бомбы взорвалы вж

Тыщы тырнэток на нет

Вірусы. Снова атака!
І уж не то, шо когда-т.
Ну-ка, товарішь, атдаj-ка
Фсэ, шо імееш ва в банк!

І вжэ ны тысячах лаjкаф
Толька j каjфуе жыдэньк:
Го! Мы кампутыры гахнулы!
Навытькы ж іj ва j Расеj.

Да от ны тут-то ля вас, шпань:
В нас Кашпіровск і КашПерск!
І но у Васі АвасТаг…
І тожэ прошэ дві шель.
Ну, аньТігрВіjРусь вам хрень.

Тут ты оно шо продовжыш,
Ек уш с ушэj білыj мэд:
Так!.. завтра вшпаркам конэць?
А ну, на год-2 бырэш!

Так шо воjна ны воjне щ:
Нате вам больніц с ракет!
На самолётыкыj двесть!
І вся страна на калень.

Гушы ж ув шваль вышэ лбэj.
...на шэ взорвы, можэ, й елк?


Рецензии