Поэту

Стол ягъада язасыз шигьруланы.
Шигьрулагъа саласыз пикруланы.
Гьар бир шигьру ошай айры терекге.
Шо тереклер тамур ташлай юрекге.
Янгы терек чачып, ону оьсдюрюп
Болмас гюнню Аллагь сизге бермесин!
Сиз оьсдюрген шигьру агъачлыкълагъа
Балта булан бир адамда гирмесин!


Рецензии