Кто у вас выстаял в бесыщ?

Вы лі, пабедныя самк?

І снова у нас День Победы.
І плачу во снова-зном я.
Ек жэ бо здесь ны заеньчыш,
Ек ны бЕш жэ врага вж.

Ангелы нашы! РодНэнькы!
Декуjім, дзякуем вам.
Асвабаділі  ад бесав.
Вот бы щэ j од жыда.

Вадкасьці щэ ж у нас мало.
Всюду, пафсюды 100 псарнь.
І только і бы хваталы
Нывіноватых ф шыза.

Как мы там  выжыл – поjмэтэ,
Як пачытаеця нас.
Да, ны 1 я тут ф сфете:
Есця шэ Некто, ек Батьк.

Был Он так само гвардеjцэм:
Взвод вёл ув боj леjтенант.
І но пад Курскам в білет стрэль,
Шэ j камсамольскі, снарад…

Да! Был друг ранен. В калена.
Но прожыл 75.
І, на асколкі ны гледя,
Дні своі Новы слагал.

Эта легко жэ – пад кожэj
Шкурку сфаю но спасаць.
А ты вазьмі да настроjСІ-К
Да раскажы Путь к Багам.

А Спарт любіл трох Олэнок.
Каждоj із Ніх бо мы Брат.
Но Это Матері Всеj Земь.
Свет бо неслі j в Петроград.

І прінеслі нам Победу:
Фронт бо Втароj дал бы гад.
Сколька жэ нада терпенья,
Волі і смелості, га?

…смо3ма Весті неделі.
І повтореніj нешмат ш.
Вот: мы у j Трампа поелі зь.
І – в Елісеjскіх 2рцах!

...вот шэ святы нашы ненькы.
Ібо боецьця ж дидка


Рецензии