Для мами!

Найрідніші материнські очі,
Невимовно гарні,чарівні,завжди дівочі.
Скільки щастя й горя бачили ви в світі,
Скільки ніжності,тепла,любові дарували рідним й дітям.

Тільки подорослішав і став батьками,
Розуміємо тоді ми й самі,
Всю тривогу за життя дитини,
Всю незламну силу матері й родини.

Скільки будемо у світі жити,
Стільки будемо у Бога ми просити:
"Щоб світились материнські очі,
 Щоб спокійними були їх дні і ночі."

Найщиріші в світі побажання,
Найтепліші обійми і мудре навчання,
Найніжніші поцілунки й безкорисливі поради,
Все це може дати тільки рідна мати.

Де б ми не були і як би ми не жили,
З нами в серці завжди буде погляд мамин милий,
І тому нам треба берегти і поважати,
Роботящі материнські руки й серце,що уміє щястя і життя нам дарувати.


Рецензии