Дивацтво

              Усі людські біди зчиняються через те,
              що ми насолоджуємся тим, чим притаманно
              користуватися, і використовуємо те, чим
              притаманно насолоджуватися.

                Августин Аврелій

Автомобіль і жіночка в очах мужчини
Об'єкти пристрасті до них по тій причині,
Що це найбільш принадлива для нього пара
З усіх його речей божественного дара.

Ось тільки біс його поплутав ненароком,
Ум особистості затьмаривши пороком;
Переінакшив плюс на мінус в розумінні,
Придав дивацтва цим у висновки "створіння".

Річ вибираючи тепер для уживання,
Він від авто отримує розкошування,
А молодиць використовує як хоче,
І цих засад додержується він охоче.


Рецензии