Як скiфи i сармати

Як  скіфи  і  сармати.

Як  скіфи  і  сармати,
Колись,  так  і  тепер.
Тільки  в  полі,
Стріляють  гармати.
З  давніх  давен,
І  до  наших  часів.
Чомусь  мусимо,
Ми  воювати.

Тут  найкраща,  у  світі,
Родюча  земля.
А  люди – відкриті,
Й  привітні.
Та  три  роки  уже,
Лиха  йде  війна.
Починалась  весною,
У  квітні.

Затіяв  її,  наш,
Найближчий  сусід.
Та  не  зможе,
Він  нас  подолати.
Пора  вже  йому,
Зрозуміти,  як  слід.
І  забиратись  додому,
З  Донбасу,  до  хати.

А  нам,  на  Захід,
Уже,  не  на  Схід.
То  ж  бувайте,
Наші  брати.
Всім  дісталось,
По  повній!
Як  слід,
Від  "братньої  доброти".

   08:50.15.05.2017.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.