Я не знаю...

Я не знаю - вірити чи ні,
В те, що травень щедро обіцяє?..
Солов"їні чарівні пісні
Він, як перли, в травах розсипає.

Білі тіні - маревом в садах,
Хтось чекає, що здійсняться мрії!..
Дзвоники конвалії в гаях
Посилають вісточки надії!

Травень кличе у лілові сни,
Надсилає пахощі бузкові.
Чари - в квітах юної весни,
І дива - у місячній підкові!

Я не знаю - вірити чи ні?
Але - вірю! що ж мені робити...
Я вклоняюсь трепеній весні,
А в душі уже чекаю літа!


Рецензии