Не жалкую...

Душею я с тобою кожну мить:
Вона про це ніколи не жалкує.
І їй весь час за нас обох болить.
Як саме? Слів бракує.
Зла доля завела мене в степи, ліси.
Ти там, де сонце і звідки йде світанок.
Але моя любов на різні голоси (допоки буде сили)
Пісні складатиме безперестанно.
Слова мов ноти ляжуть на папір,
Прошепотять не раз їх спраглі губи.
Всім сумнівам наперекір
Любов пройшла вогонь і воду та мідні труби...


Рецензии