Мен так гарно в снах

Мені так гарно в снах: я можу бути там з тобою,
І не зважати на людей, а просто жити кожну мить.
Торкатись твоїх рук, волосся гладити рукою,
Вдихати аромат твоїх парфумів, що, мов хміль, п’янить.

Мені так гарно в снах – не хочу прокидатись вранці,
Бо в снах є ти і я, а все навколо – міражі.
Тікаємо у рай таємні зоряні коханці,
Ховаємось від всіх очей, закривши міцно вітражі.

Спішу назустріч знов, малюю образ кожен вечір
У себе в голові пером з найтонших спогадів життя.
Закрию очі. Вмить, ти обіймаєш знов за плечі,
Береш за руку і ведеш в таємне наше укриття.


Рецензии