Путана-1

Хоча сліди ти плутаєш,
Викручуєш сідницями,
Вісьмірку, та не сплутаєш -
Тебе із топ-дівицями.

Костюмчик одягнула -
Надстрогий, діловий,
А в профіль обернулась -
Як кінь без голови.

Уся - немов під кальку
Враховані деталі.
Але не стримать Гальку, -
Десь в клубі після пянки.

І хоч давно Михайлівна
І під рукою тека, -
Грудьми всіх розпихає,
Немов на діскатєкі.

І хоч - підряд всі викають,
І кланяються в пояс,
Але сміються стиха -
Приховуючи боязнь.


Рецензии