Каб нети

Кабінети, кабінети -
Нема їм рахунку.
Кабаніють в кабінетах -
Несказанно худко.

Тільки сядеш в кабінеті -
Майже через місяць,
Кілограмів мабуть з десять -
Набереш на місці.

І не знаєш, де взялося,
Ледве сів за стіл,
Як обмити довелося, -
Черговим застіллям.

Кабінети, кабінети,
Такі в них манери -
Кабаніють в них поети,
Майстри, інженери.

Мабуть, є така хвороба
Кабінетна пошесть,
Від якої від неробства
Пухнуть навіть воші.


Рецензии