она искала идеал

 
Вона шукала ідеал
А він  любив її  безмежно
Безтямно і  беззастережно
Й не стримував  кохання шал

Завжди в усьому потакав
Вбачав у ній лише відраду
Не помічав підступність, зраду
Та на взаємність все чекав

А поруч з ним була не та
Не та що може зрозуміти
І горе й радість поділити
Жаль що змарновані літа.

Все. На минулому хрести.
Душа звільнилась від опіки,
і мабуть час найкращі ліки,
Нарешті  спалені мости.

Та час від часу крадькома
Мов грушу сумнів  душу трусить
І  знає ж   що забути  мусить
А  щось тримає, щось трима.

Вже ж  їхнім  веснам не цвісти.
Ятрить образа,   біль голосить
Волає розум годі, досить,
А  в серці тенькає - прости.


Рецензии