***

evgen
Я під ноги тобі постелю зачаровані луки 
Різно-цвітом чарівним , заквітчаний диво-моріг.
Я тебе пригорну, я візьму тебе люба за руки
Подарую слова  ті  що  здавна  для тебе  беріг.

Ми удвох, як колись, помандруємо      зоряним шляхом
Якнайдалі від зла  у  далекі , незнані світи
Від  війни  й сьогодення, яке так просякнуте жахом
Тільки як нам у всесвіті зіроньку ту віднайти.

Та чи є іще десь таке  небо  як в нас в Україні?
Чи співають ще десь як у нас навесні солов’ї?
Кращу долю мабуть нам потрібно здобуть батьківщині
У братерстві, в єднанні,  у дружній, великій сімї.

Я під ноги тобі постелю зачаровані луки 
Різно-цвітом чарівним , заквітчаний диво-моріг.
Я тебе пригорну, я візьму тебе люба за руки
Подарую слова  ті  що  здавна  для тебе  беріг.


Рецензии